Förskolan Hyllan ligger i stadsdelen Skarphagen och bildar en enhet tillsammans med Månstenen och Örtagården. Vi har en kuperad gård med många möjligheter och utmaningar som inbjuder till lek och lärande. Vi har nära till flera grönområden och skogen.

Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och vår vision är att temaarbetet ska bidra till att skapa ett lustfyllt lärande där barn och vårdnadshavare blir delaktiga.

fredag 2 juni 2017

Grodan v.22


Den här veckan har bjudit på flera spännande aktiviteter. Vi inledde veckan med en trevlig vårfest, där flera aktiviter fanns att prova på, så som känsellådor, vattenlek, såpbubblor och tipspromenad. Vi började vårfesten med att sjunga några fina sånger som barnen har varit med och bestämt innan.


Barnen på Grodan har fått ett stort intresse av Bockarna Bruse som vi bland annat tränat på inför vårfesten och går ofta spontant och sjunger. Barnen uppskattade bockarna bruse i Lenaversion :)Våra fjärilslarver har blivit vackra fjärilar och det var tillslut dags för dem att få flyga iväg. Vi
samlades tillsammans och släppte ut våra fjärilar. Några ville inte riktigt flyga iväg med vi hejade på dem så tillslut vågade de flyga ut i vida världen.

Barnen fick skapa egna fjärilar med olika material, titta gärna på de vackra fjärilarna vid ingången till Grodan och Humlan.

Trevlig Helg önskar vi er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar